Boas razóns de rendibilidade para o seu local hosteleiro: Cal cre que é a mellor opción para o seu negocio de hostelería? Faga números…
Evita investimento en máquina de xeo
Evitarás ter que comprar ou alugar maquinaria apropiada para poder fabricar xeo no teu negocio de hostelería. Máquinas que ademais resultan bastante custosas e que serán un custo fixo que deberás pagar, usando a máquina ou non.
Evita mantementos e gastos de consumo
Aforrarás os custes engadidos de instalación de máquina, mantemento e reparación, así como os gastos fixos de auga e electricidade .
Os gastos estimados para unha máquina de xeo pequena (de ata 40 kg. diarios de xeo) poden ser duns 45 euros mensuais por c...
Evita unha elección non apropiada
Non terás que preocuparte de se a máquina de xeo que elixas comprar teña unha capacidade que inicialmente che vaia ben ou de que, en épocas de maior ou menor consumo de xeo, quede escasa ou teña unha capacidade de fabricación de xeo excesiva para os ...
Hixiene e normativas de seguridade
Terás o xeo hixienicamente preparado , así como envasado dacordo as normativas de seguridade alimentaria.
Máis espazo no local
Evitarás tamén o custo de oportunidade de empregar parte do teu local para instalar o xeo e para almacenalo.
Sen xeo esperando ser usado
Unicamente comprarás a cantidade necesaria de xeo e non terás un montón de xeo esperando a ser consumido. Pasas de custos fixos a custos variables .
Xeo e distribución de calidade
Poderás ofrecer ós clientes do teu negocio de hostelería un xeo de alta calidade como é o de Disxeo, xa que dominamos o proceso de elaboración do xeo, os puntos de conxelación necesarios, o tipo de almacenamiento requerido, etc.
Redes sociales